Onze Bichons

Ned. Kamp.Flashing Jewel Amazing Furby, JW'17,NJK18 (Christel)

 

Flashing Jewel Amazing Furby (Christel)

Ik kwam in de verleiding toen mijn dochter Roxanne Kort van de kennel Flashing Jewel besloot haar Bichon Frisé teefje Aphrodite's Reflection Marilyn Monroe te laten dekken door Diamella New Lover Boy.  Ik wilde uit deze combinatie graag een pupje. Op 7 februari 2017 kwamen 5 prachtige meisjes ter wereld.  Zo kwam Christel (vernoemd naar de tweede naam van Roxanne) op de leeftijd van 9 weken bij ons wonen.

Christel heeft een schitterend open en vrij karakter. Is dol op spelen en vol van temperament. Heeft een mooi compleet scharend gebit. Al haar nagels zijn mooi zwart. Iets wat zeldzaam is bij het ras.  Mooi gepigmenteerd.  In de jeugklas heeft zij op de Winnershowi in Amsterdam haar jeugdwinster 2017 behaald. Tevens in 2018 de titel van Nederlands Jeugdkampioene. In 2019 definitief Nederlands kampioene.

Op 4 december 2018 is Christel vrij van erfelijke aandoeningen patella luxatie (losse knietjes) en ECVO vrij (oogziektes)

Op 3 januari 2020 ECVO vrij (oogziektes)


Nederlands kampioen Pandy Pretty Walker, NJK'19 (imp. Servië) Pandy

Al enige tijd wilde ik graag voor Christel een  maatje. Zo kwam ik een foto van Pandora tegen. Ik werd op slag verliefd op dit mooie meisje die nog beschikbaar was. Pandora oftewel Pandy is geboren op 20 april 2018 in Servië bij Dragana Danicic-Stanojevic van de kennel Pretty Walker.  Pandy moest nog rabiës gevaccineerd worden alvorens zij mocht reizen. Op de leeftijd van 5 maanden is Pandy bij ons gekomen.

 

Pandy heeft een vrij en open karakter. Heel erg speels en temperamentvol karakter. Compleet scharend gebit en mooi pigment. Pandy en Christel kunnen het heel erg goed vinden met elkaar. Vanaf het begin was er al een klik tussen die twee. 

Op 3 januari 2020 ECVO vrij van erfelijke oogziektes

Ned. Kamp.Kisses of Fire of Super Trouper, NJK'22 (Macy) 

Flashing Jewel Casanova Gin (Mitchell) Belgisch en Nederlands Jeugdkampioen, jeugdwinner en Winner 2023

Mede eigenaar: Roxanne Kort