PUPS

Op 18 april 2024 zijn er 4 reutjes en 4 teefjes geboren.

Moeder en kinders maken het uitstekend.

Pandy was al een paar dagen van te voren aan het rommelen in de werpkist. Er waren 7 pups op de echo te zien. Blijkbaar heeft nummer 8 zich goed verstopt. De pups zijn spoedig na elkaar geboren. Levendig en krioelen bij moeder. Pandy is een lieve en zorgzaam moedertje. Ze wijkt niet van haar pups af. Een groot nest vergt veel van haar. Ze krijgt meerdere malen per dag  maaltijden en calcium om eclamsie te voorkomen. De komende weken gaan we genieten van haar kroost.

19 april 2024 gewichten:

Reutje paars 176 gram

Reutje zwart 167 gram

Reutje lila 178 gram

Reutje groen 195 gram

Teefje rood 188 gram

Teef roze 195 gram

Teef oranje 151 gram

Teefje wit 171 gram

Vader is Flashing Jewel Casanova Gin (Mitchell) fokker mede-eigenaar Roxanne Kort

Mitchell kwam als pupje van 8 weken bij ons wonen. Een heerlijk ondernemend en vrolijk ventje. Mitchell groeide uit tot een echte Casanova en showman op nationale en internationale shows. In de jeugdklas behaalde Mitchell zijn Nederlandse jeugdkampioenstitel en Belgischische jeugdkampioenstitel. Tevens Jeugdwinner 2023 en Winner 2023.  Hij heeft alle nodige kampioenschappen behaald op Nederlanse shows. Echter, nog te jong voor zijn Nederlandse kampioenstitel. Mitchell is getest en vrij van erfelijke oggziektes en patella luxatie. Dit is de eerste keer dat Mitchell vader is van 4 prachtige zonen en 4 dochters. 

Moeder is Pandy Pretty Walker (Pandy). Pandy is import uit Servië. Op de leeftijd van 5 maanden kwam deze lieverd bij ons wonen. Pandy heeft een groot knuffelgehalte. Met haar mooie grote ogen en haar super lieve karakter steelt ze vele harten van bezoek. Pandy heeft ook shows gelopen. Zij is Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands kampioen. Zij is getest en vrij van erfelijke oogziektes en patella luxatie.  Dit is het tweede nestje van Pandy. Uit haar eerste nestje hebben we Macy aangehouden. Macy heeft het karakter van haar moeder. Zij is ook getest en vrij van erfelijke oogziektes en patella luxatie. Tevens Nederlands Jeugdkampioen en heeft nog 1 reserve kampioenschap nodig voor haar Nederlandse kampioenstitel. Wat wij het allerbelangrijkste vinden dat onze Bichons gezond zijn en het rastypische karakter hebben. Wij fokken met stabiele karakters en leven vrij in huis.